
Jõhvikate, makadaamia pähklite ja tumeda šokolaadiga
20% šokolaadisisaldusega energiarikas batoon pakub maitseelamust jõhvikate, koookoshelveste, sultana rosinate, mee, makadaamia pähklite ja parapähklite näol. Gluteenivaba batoon on sobiv ka taimetoitlastele. Säilivusaeg vähemalt 7 kuud.

VÄÄRTUSLIKUD KOOSTISOSAD

Tume šokolaad
Maiasmokkade eriroog – magus ja maitsev tume šokolaad on hea nii ajule kui südamele, sest parandab verevarustust. Samuti on šokolaadil endorfiine vabastav mõju, ehk ta muudab inimese õnnelikumaks, nagu hommikune päikesepaiste.

Jõhvikas
Lisaks vererõhu alandamisele ja põieprobleemide lahendamisele on jõhvikas väga hea C- ja E-vitamiiini allikas, milles leidub suures koguses kiudaineid.

Makadaamia pähkel
Nende mitmekesine koostis teeb silmad ette paljudele teistele pähklitele. Nimelt pakub makadaamia pähkel parajates kogustes tervislikke rasvu, proteiini, süsivesikuid, kiudaineid ja antioksüdante. Jõusaalimehed peaksid jõukokteilide asemel just nende pähklite poole pöörduma!

Parapähkel
Üüratud tükid maitsvalt magusaid parapähkleid on õrnalt röstitud, et lisada krõmps. Lisades parapähklile mõned sobivad komponendid saame teieni tuua gastronoomilise naudingu, mis ei unune.

Sultana rosinad
Oleme meeletult uhked oma priskete ja mahlaste rosinate üle. Meie valikuks on saanud päikese käes kuivatatud Tšiilist päris “Flame” punased viinamarjad. Veinipudeli avamise asemel naudi viinamarjasaadusi Eat Naturali kombel!

Mesi
Elutähtis komponent iga maiasmoka menüüs. Et kindlustada alati rikkalik ja tume Lõuna-Ameerika mesi, teeb Eat Natural koostööd valitud mesinike ja väikeste meetootjatega. Väikedetailide käsitsi valimine teeb Eat Naturali tooted selleks, mis nad on – meeliülendavad.

Kookos
Üüratud tükid karget röstitud kookost toovad meie külma kliimasse südantsoojendavat troopikat. Lisaks südame soojendamisele tegeleb meie hea sõber kookos ka südame hooldustöödega, aidates vältida probleeme.