Parapähklite ja sultana rosinatega

Rohkelt kiudaineid, täistera kaer, üle 25% puuvilju ja pähkleid, kerge ja kõrbe spelta, madal soolasisaldus.

Röstitud kaer ja pruunistatud speltahelbed koos mahlaste rosinate ja sultana rosinatega, parapähklite, kõrvitsaseemnete ja meega – ei midagi kummalist – lihtne… kas pole?

VÄÄRTUSLIKUD KOOSTISOSAD

Spelta

Spelta

Spelta toiteväärtus on kuni kaks korda suurem kui tänapäevastel nisusortidel. Seal leidub suurtes kogustes B-vitmiiini, tsinki ja fosforit.

Parapahkel

Parapähkel

Üüratud tükid maitsvalt magusaid parapähkleid on õrnalt röstitud, et lisada krõmps. Lisades parapähklile mõned sobivad komponendid saame teieni tuua gastronoomilise naudingu, mis ei unune. 

Sultana_rosinad

Sultana rosinad

Oleme meeletult uhked oma priskete ja mahlaste rosinate üle. Meie valikuks on saanud päikese käes kuivatatud Tšiilist päris “Flame” punased viinamarjad. Veinipudeli avamise asemel naudi viinamarjasaadusi Eat Naturali kombel!

mesi

Mesi

Elutähtis komponent iga maiasmoka menüüs. Et kindlustada alati rikkalik ja tume Lõuna-Ameerika mesi, teeb Eat Natural koostööd valitud mesinike ja väikeste meetootjatega. Väikedetailide käsitsi valimine teeb Eat Naturali tooted selleks, mis nad on – meeliülendavad.