Maapähklite, India pähklite, jõhvikate ja piimašokolaadiga

Piimašokolaadiga batoon sisaldab mandleid, kuivatatud jõhvikaid, maapähkleid, sultana rosinaid, mett, kuivatatud aprikoosi ja India pähkleid. Gluteenivaba batoon sobib ka taimetoitlastele. Sisaldab muuhulgas ka sojat. Säilivusaeg vähemalt 7 kuud.

VÄÄRTUSLIKUD KOOSTISOSAD

Maapahkel

Maapähkel

Antioksüdantidest tulvil maapähklid hoiavad südame töökorras igal aastaajal. Nagu ka teised pähklid, ennetab maapähkel sapikivide tekkimist.

Aprikoos

Aprikoos

Kaitseb nii silmanägemist kui ka ülejäänud keha väliste tegurite eest. Vitamiiniallikana tuntud aprikoos kaitseb põletiku eest. Eksootilist puuvilja süües saad kindlal sammul prillipoest ringiga mööda kõndida.

India_pahkel

India pähkel

Vasest pungil India pähklid hoiavad südame rütmis ja kondid terved. Lisaks aitavad pähklid vältida kaalutõusu. Neid pähkleid süües ei tule jooksulindi vältimise pärast süümepiinu tunda.

Piimasokolaad

Piimašokolaad

Pole inimest, kes oskaks sellest keelduda – lisaks tuju tõstvate enorfiinide vabastamisele annab piimašokolaad hulganisti energiat. Tumeda šokolaadi kombel stimuleerib ka piimašokolaad aju, et peaksid hommikust õhtuni kontoris vastu või taluksid mistahes mõttedtööd täis päeva lõpuni.

Johvikad

Jõhvikas

Lisaks vererõhu alandamisele ja põieprobleemide lahendamisele on jõhvikas väga hea C- ja E-vitamiiini allikas, milles leidub suures koguses kiudaineid.

Sultana_rosinad

Sultana rosinad

Oleme meeletult uhked oma priskete ja mahlaste rosinate üle. Meie valikuks on saanud päikese käes kuivatatud Tšiilist päris “Flame” punased viinamarjad. Veinipudeli avamise asemel naudi viinamarjasaadusi Eat Naturali kombel!

mesi

Mesi

Elutähtis komponent iga maiasmoka menüüs. Et kindlustada alati rikkalik ja tume Lõuna-Ameerika mesi, teeb Eat Natural koostööd valitud mesinike ja väikeste meetootjatega. Väikedetailide käsitsi valimine teeb Eat Naturali tooted selleks, mis nad on – meeliülendavad.

Mandel

Mandel

Meie California mandlid on valitud spetsiaalselt nende magusa maitse pärast. Mandlifännide meeleheaks on nad kergelt röstitud, et mahe maitse saaks kesta ja igaühe maitsemeeltele komplimente teha.