Jõhvikate, makadaamia pähklite ja tumeda šokolaadiga

20% šokolaadisisaldusega energiarikas batoon pakub maitseelamust jõhvikate, koookoshelveste, sultana rosinate, mee, makadaamia pähklite ja parapähklite näol. Gluteenivaba batoon on sobiv ka taimetoitlastele. Säilivusaeg vähemalt 7 kuud.

 

VÄÄRTUSLIKUD KOOSTISOSAD

Tume_sokolaad

Tume šokolaad

Maiasmokkade eriroog – magus ja maitsev tume šokolaad on hea nii ajule kui südamele, sest parandab verevarustust. Samuti on šokolaadil endorfiine vabastav mõju, ehk ta muudab inimese õnnelikumaks, nagu hommikune päikesepaiste.

Johvikad

Jõhvikas

Lisaks vererõhu alandamisele ja põieprobleemide lahendamisele on jõhvikas väga hea C- ja E-vitamiiini allikas, milles leidub suures koguses kiudaineid.

Makadaamia

Makadaamia pähkel

Nende mitmekesine koostis teeb silmad ette paljudele teistele pähklitele. Nimelt pakub makadaamia pähkel parajates kogustes tervislikke rasvu, proteiini, süsivesikuid, kiudaineid ja antioksüdante. Jõusaalimehed peaksid jõukokteilide asemel just nende pähklite poole pöörduma!

Parapahkel

Parapähkel

Üüratud tükid maitsvalt magusaid parapähkleid on õrnalt röstitud, et lisada krõmps. Lisades parapähklile mõned sobivad komponendid saame teieni tuua gastronoomilise naudingu, mis ei unune. 

Sultana_rosinad

Sultana rosinad

Oleme meeletult uhked oma priskete ja mahlaste rosinate üle. Meie valikuks on saanud päikese käes kuivatatud Tšiilist päris “Flame” punased viinamarjad. Veinipudeli avamise asemel naudi viinamarjasaadusi Eat Naturali kombel!

mesi

Mesi

Elutähtis komponent iga maiasmoka menüüs. Et kindlustada alati rikkalik ja tume Lõuna-Ameerika mesi, teeb Eat Natural koostööd valitud mesinike ja väikeste meetootjatega. Väikedetailide käsitsi valimine teeb Eat Naturali tooted selleks, mis nad on – meeliülendavad.

Kookos

Kookos

Üüratud tükid karget röstitud kookost toovad meie külma kliimasse südantsoojendavat troopikat. Lisaks südame soojendamisele tegeleb meie hea sõber kookos ka südame hooldustöödega, aidates vältida probleeme.